Succesvolle staking!

Succesvolle staking!

18 maart 2019 0 Door Adminuberstaking

Wat een dag… wel een mooie!! We mogen allemaal zowel deelnemers als organisatoren trots zijn op de actie die wij vandaag hebben uitgevoerd. De chauffeurs, omstanders en de Politie zijn hartstikke blij met de verloop van de staking! 

Met de verenigde chauffeurs op het NDSM Plein richting het Uber kantoor met een doel om de getekende petities en een brief aan Uber te overhandigen aan de Uber directeur Thijs Emondts die uiteindelijk de documenten ook daadwerkelijk overhandigd heeft gekregen. Thijs Emondts heeft beloofd hierop binnen een week te reageren via de mail.

We zijn trots op een ieder die hieraan heeft deelgenomen, natuurlijk willen wij onze doelen daadwerkelijk behalen en streven we daar altijd nog naartoe…