Rondom de tafel met Uber

Rondom de tafel met Uber

25 maart 2019 0 Door Adminuberstaking

Persbericht

Amsterdam, 23 maart 2019

Afgelopen donderdag 20 maart heeft een delegatie van 3 Uber chauffeurs een bezoek gebracht aan het Uber kantoor voor een 2 uur durend eerste overleg met de directie van Uber Nederland. 

Tijdens dit eerste gesprek zijn wij stapsgewijs door alle door ons aangedragen punten (hiervoor verwijzen wij naar de open brief aan de Uber directie d.d. 18 maart 2019) heen gelopen. De directie van Uber heeft naar ons geluisterd en aanvullende vragen gesteld. 

Bij monde van Thijs Emondts (General Manager Uber Nederland) is afgesproken dat Uber tot 5 april de tijd krijgt om onze feedback te bestuderen en met een reactie te komen waarin wezenlijke oplossingen aangedragen worden. 

In de tussentijd zullen wij blijven doorgaan met het mobiliseren en organiseren van ontevreden Uber chauffeurs. Tevens beraden wij ons op volgende stappen waarbij nieuwe protesten en stakingen niet uitgesloten worden. 

Einde persbericht

Voor vragen en/of andere mediaverzoeken kunt u zich per mail richten tot uberstakinginfo@gmail.com