Wij zoeken het hogerop!

Wij zoeken het hogerop!

5 april 2019 0 Door Adminuberstaking

Zojuist heeft Uber ons, een delegatie van enkele chauffeurs, op kantoor ontvangen om te reageren op de door ons ingediende protestpunten. Hieronder een verslag.

Uber heeft het volgende beloofd: 1. Betere communicatie naar chauffeurs, 2. Oprichting geschillencommissie die zsm serieuze klachten behandelt 3. Pick up points wil men verbeteren 4. Oplossingen voor passagiers met lage ratings. Elke klacht of ervaring van overlast meteen melden. Voor wat betreft de al geblokkeerde chauffeurs; geblokkeerde chauffeurs kunnen hun zaak voorleggen aan de geschillencommissie.

Over de eisen die direct betrekking hebben op ons dagelijks leven (een eerlijkere commissie, hogere tarieven en een chauffeursstop), kon Uber niks voor ons betekenen. Wij hebben Uber bedankt voor het gesprek en aangekondigd dat we volgende stappen gaan zetten. We blijven altijd openstaan voor een concrete dialoog met Uber.

Onze volgende stap is een stap die wij niet alleen gaan zetten. Wij krijgen hulp van Mevr. Agnes Jongerius. Zij is oud vakbondsvrouw die 100% achter ons en onze doelen staat! Wij gaan samen een stap hogerop.

Wij zijn verder druk bezig met het uitwerken van nog een aantal zaken voor onze volgende protestactie! Wij zullen uiterlijk voor maandag aan jullie chauffeurs ons plan voorleggen!
Jullie, die ons steunen, jullie zijn de helden. Samen kunnen we voor elkaar opkomen, samen altijd sterk!

Wij werken aan een uitgebreider verslag op uberstaking.nl

Voor informatie of mediaverzoeken kunt u mailen met uberstakinginfo@gmail.com