STAKING VRIJDAG 19 APRIL!

STAKING VRIJDAG 19 APRIL!

12 april 2019 0 Door Adminuberstaking

Vrijdag 19 april zal er wederom een staking volgen van alle Uber chauffeurs die betere voorwaarden en een einde aan de schijnzelfstandigheid eisen. Wij willen een eerlijker perspectief waarbij wij, Uber chauffeurs, niet meer gedwongen worden om werkweken van meer dan 60 uur te moeten draaien.

Vrijdag 19 april om 11.00 uur zullen de chauffeurs zich verzamelen op het NDSM plein. Van hieruit zal rond 12.00 uur in een stoet van taxi’s koers gezet worden richting het Uber hoofdkantoor aan de Mr. Treublaan 7 te Amsterdam.

Hier eenmaal aangekomen zullen wij Uber Nederland de kans geven om met ons in gesprek te gaan over betere voorwaarden voor de Uber chauffeurs. Dat doen wij samen met Europarlementariƫr Agnes Jongerius en Tweede Kamerlid Gijs van Dijk, die in Europa en in Nederland werken aan wetsvoorstellen voor eerlijk platformwerk.

Wij zullen net zo vaak terug komen totdat Uber ons serieus neemt en haar verantwoordelijkheid neemt naar de chauffeurs toe.

Voor vragen of mediaverzoeken kunt u een mail sturen naar uberstakinginfo@gmail.com